x

The Staff of the Learning Disabilities Clinic at the Schneider Children's Medical Center

Instructors

Dr Iris lowenshuss Erlich

Completed her PhD in psychology at Bar Ilan University.

An expert educational psychologist

Rina Hadash

An expert educational psychologist, Hadash formally headed the Educational Psychological Service at the Ramat Efal Regional Council, and served as the head of an interdisciplinary treatment center. Hadash trains educational psychologists' teams at the Psychological Service, she is a member of several Education Ministry placement committees, and owns a private clinic for children and adolescents.

Psychologists, Diagnosticians and Therapists

Computerized Attention Tests Diagnosticians

Noa Shemesh

Shemesh has a bachelor’s degree in psychology and is currently earning her master’s degree in learning disabilities.