Research Partners

Prof. Anat Brunstein Klomek

Prof. Anat Brunstein Klomek is an expert clinical psychologist, a senior lecturer at the IDC Herzliya School of Psychology, and director of research at the Crisis Intervention Unit of the Schneider Children's Medical Center. Prof.

Klomek earned her doctoral degree in child psychology at the Department of Psychology, Bar Ilan University, Israel; she interned in clinical psychology at the Schneider Children’s Medical Center and was post-doctoral research fellow at the Department of Psychiatry, Columbia University, New York.

Prof. Klomek specializes in the research and treatment of emotional disorders in children and adolescents in general, and in those suffering from learning disabilities in particular. Prof. Klomek is an expert member of the Israeli Association for Behavior and Cognitive Psychotherapies and serves on the board of the Israeli Association for Interpersonal Psychotherapy.

Today, Prof. Klomek is a therapist using the interpersonal approach; she teaches interpersonal psychotherapy and is involved in a number of studies in Israel and worldwide. Together with Dr. Daphne Kopelman-Rubin and Dr. Laura Mufson she authored the interpersonal therapy protocol for children with learning disabilities.

Prof. Michal Al-Yagon

Prof. Michal Al-Yagon is head of the Special Education Program at Tel Aviv University School of Education and director of the master's program in learning disabilities.

Prof. Michal Al-Yagon's research focuses on the emotional-social functioning of children and adolescents with learning disabilities and attention disorders as well as on risk and protective factors explaining the process of coping with learning disabilities among children and their parents.

Prof. Michal Al-Yagon has had numerous papers published in professional journals and has authored several chapters in prominent books in the field.

More information

Dr. Oren Zuckerman

Dr. Oren Zuckerman's is a new media lecturer and researcher, focusing on the development of human-technology interaction and innovative user experiences. He is the founder of IDC's Media Innovation Lab, head of the Interactive Communication Program at the IDC Herzliya Offer School of Communications, and the academic manager of the innovation and entrepreneurship program at IDC Hearzliya Arison School of Business.

While earning his doctoral degree at the MIT Media Lab, Dr. Zuckerman specialized in the field of tangible interfaces between the physical and digital dimensions. Between 1999 and 2001 he co-founded a pioneer internet startup that created a decentralized blogging community. In 2001, he won the Technology Pioneer Award given by the World Economic Forum, Davos, Switzerland.

Dr. Zuckerman's academic research focuses on interactive physical-digital experiences, Human Computer Interaction (HCI) and Computer Mediated Communication (CMC).